marți, 17 mai 2011

CIUPERCI CU USTUROI

         O mancarica simpla,rapida  dar foarte gustoasa care poate fi servita alaturi de mamaliguta in zilele de post sau ca si garnitura langa un piept de pui la gratar sau  de ce nu, un cotlet rapid.
                                                          Ingrediente:
  • 500 gr ciuperci champignon
  • 4 catei de usturoi
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1 lingurita de boia dulce
  • piper,cimbru
  • 3-4 linguri de ulei de masline
  • patrunjel proaspat
   Ciupercile curatate le spalam si le taiem feliute apoi le punem in tigaia in care am incalzit uleiul de masline.
Le lasam pe foc in jur de 15 miute,cat sa scada lichidul pe care il lasa apoi le saram,presaram boiaua de ardei dulce,cimbrul,piperul si usturoiul pisat.
Amestecam sa se imprastie aromele,stigem focul si adaugam si patrunjelul tocat.Pofta buna!

5 comentarii:

  1. Si mie imi place tare mult aceasta mancarica, sau garnitura langa ceva, mmm, daca e vorba de ciuperci, mananc orice :)) Pupici!

    RăspundeţiȘtergere
  2. foarte bun imi place,o seara placuta

    RăspundeţiȘtergere
  3. Cat de bine arata !! imi plac foarte mult ciupercile..

    RăspundeţiȘtergere
  4. Cotrobaiesc pe aici pana mor de foame. Ciupercile tale arata excelent.Sa ai o saptamana frumoasa!

    RăspundeţiȘtergere

Parerea ta conteaza!Spune-o,nu trece neobservat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...