luni, 24 ianuarie 2011

TOCANITA DE CARTOFI CU CARNE DE VITEL

Ne trebuie:600 gr carne de vitel
1 kg cartofi
1 ceapa mai mare
1 lingurita boia de ardei dulce
70 ml pasta de tomate
sare,piper,cimbru
1 foaie de dafin
patrunjel tocat
50 ml ulei de masline
Carnea taiata cubulete o punem intr-un vas impreuna cu uleiul si o ceasca de apa.Lasam sa fiarba 15-20 minute pana scade apa iar carnea se rumeneste in uleiul ramas.
 Adaugam ceapa si mai calim 1-2 minute,sare piper,cimbru,boiaua de ardei,foaia de dafin si pasta de tomate.

Amestecam sa se aromeze carnea,punem  cartofii si aproximativ 1 l  de apa calda,acoperim si lasam la fiert pana cand cartofii sunt fierti.


La final adaugam patrunjelul tocat.Pofta buna!

3 comentarii:

  1. e buna cu orice fel de carne si mai ales cu muraturi...

    RăspundeţiȘtergere
  2. Este ft buna!
    Iar a ta arata super!...

    RăspundeţiȘtergere
  3. da o sa o incerc eu azi ...arata super . felicitari!!

    RăspundeţiȘtergere

Parerea ta conteaza!Spune-o,nu trece neobservat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...